BESTUURSWISSEL

BESTUURSWISSEL

Heb jij een boon voor duurzaamheid? Ben je geëngageerd en word je spontaan vrolijk bij het horen van woorden als “CO2-reductie”, “recyclage”, “stadslandbouw” en “ecologisch reizen”? Kriebelt het om je samen met een toffe bende gelijkgezinde medestudenten in te zetten voor een duurzame toekomst? Dan heeft D’URGENT goed nieuws voor jou!

Voor het academiejaar 2018-2019 zoeken we namelijk nog gewaardeerde leden voor onze Raad van Bestuur. Dit zijn typisch mensen die zich willen dubbel plooien voor een betere toekomst. Heldhaftig trekken zij op pad om onze milieu-impact te verminderen. Ze helpen en ondersteunen de verschillende projectgroepen zoveel mogelijk.

Wil jij deel uitmaken van deze toffe bende jonge mensen? Bekijk dan welke functies we voor jou in petto hebben! Voldoe je niet aan alle vereisten? Geen probleem! Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en wilt bijleren. Mensen van alle geledingen zijn welkom: UGentstudenten, Hogeschoolstudenten en doctorandi.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies of wil je er graag wat meer informatie over krijgen, stuur dan als de bliksem een mailtje naar voorzitter.durgent@gmail.com!
De bestuurswissel gaat door op  donderdag 3 mei om 20u in de Blandijn (FB-event).

 

GEZOCHT:

VOORZITTER

Altijd al aan het hoofd willen staan van een prachtige bende geëngageerde, dynamische, duurzame jongeren? Stiekem wat mediageil? Dan ben jij de persoon die we zoeken! D’URGENT presenteert: the once in a lifetime opportunity om onze voorzitter te worden! Eeuwige roem en faam verzekerd!

Benieuwd naar het geweldige, stimulerende en uitdagende takenpakket dat met deze functie gepaard gaat? Lees dan snel de volledige functieomschrijving hier.
Wees er snel bij en mail als de bliksem je kandidatuur door naar voorzitter.durgent@gmail.com!

 

VICEVOORZITTER

De vicevoorzitter is de motor die de interne projectwerking van D’URGENT draaiende houdt! Hij/zij begeleidt de verschillende projectgroepen, houdt het overzicht en biedt troostende woorden bij liefdesverdriet. Hij/zij stroomlijnt de verschillende projecten tot een stomend geheel en werkt nauw samen met de voorzitter.

Benieuwd hoe vies zo’n vicevoorzitter moet zijn? Welke taken hij/zij allemaal moet vervullen? Wat hij/zij allemaal moet kunnen? Bekijk dan de functieomschrijving hier. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter.durgent@gmail.com!

 

PENNING

Projectgroepen houden van sensibiliseren. Als penning zorg jij voor de middelen om hun wildste ideeën te verwezenlijken!

Maak je geen zorgen, je moet heus geen econoom zijn voor deze functie! Lees hier het volledige takenpakket. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter.durgent@gmail.com!

 

PR + TEAM + GRAFICUS

Ben je helemaal weg van sociale media? Moet je hoognodig je creatief ei kwijt? Zoek niet langer en word onze PR! Mail, twitter en facebook rond over onze activiteiten bij het Gentse studentenvolk en upgrade zo je studentenleven tot een memorabele tijd! Deze functie kan in team en een teamlid die affiniteit heeft met grafisch werk is een pluspunt.

Lees hier het volledige takenpakket en stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter.durgent@gmail.com!

 

BIG MOMMA + TEAM

De D’URGENT-leden zijn natuurlijk ook gewoon mensen die soms hun hart eens willen luchten én we zijn ook studenten die naast het serieuze werk nood hebben aan plezier. Big Momma voldoet met veel plezier aan deze noden.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter.durgent@gmail.com!

 

PROMOVERANTWOORDELIJKE + TEAM

Het promoteam is belangrijk om via acties met D’URGENT naar buiten te treden. De promoverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het op poten zetten van acties voor D’URGENT als geheel. Deze functie kan in team! 

De volledige omschrijving vind je hier. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter.durgent@gmail.com!